• Specialist in plafondplaten
  • Gratis in NL v/a € 895.00
  • 24-uurs levering
  • Eenvoudig te monteren
  • Klantenservice van 9:00-17:00

AMF Feinstratos ongeperf.

Bij Systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig uw AMF Feinstratos ongeperforeerde plafondplaten.

AMF Feinstratos Ongeperforeerde plafondplaten zijn bij ons verkrijgbaar met 2 verschillende kantafwerkingen, waaronder inleg en doorzak met een sponning rondom die past in een 15 mm of 24 mm systeem.

Koop en bestel nu snel en eenvoudig online in onze webshop, of vraag één van onze medewerkers voor advies.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.


AMF Feinstratos ongeperf.


Zoals de naam van dit type plafondplaat al doet vermoeden, bevatten de AMF Feinstratos Ongeperforeerd geen kleine gaatjes in de structuur. Door het ontbreken van kleine perforaties kunnen de AMF Feinstratos Ongeperforeerde plafondplaten niet veel geluid absorberen.


Daarentegen bezitten de plafondplaten wel vele andere voordelen. Zo zijn de AMF Feinstratos Ongeperforeerd plafondplaten gemakkelijk schoon te maken met een droge doek en eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes. Bovendien geven de witte inlegplafondplaten jouw kantoor, winkel of sportkantine een strakke uitstraling.


Vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de AMF Feinstratos Ongeperforeerd plafondplaten kunnen wij u 15 jaar productgarantie bieden. Zo blijft u jarenlange verzekerd van een mooi systeemplafond.


De AMF Feinstratos Ongeperforeerd plafondplaten zijn online verkrijgbaar in onze webshop in de breedte van 24 mm (ook wel vt-24). In onze webshop kunt u de plafondplaten eenvoudig en snel bestellen, waarna we ze zo spoedig mogelijk bij u thuis of op uw bedrijfsadres bezorgen.