Retourneren

Onze chat is momenteel offline
Telefonisch contact? Bel ons 088-500 2703


Let op: Neem bij retourneren altijd eerst telefonisch contact met ons op of via info@sistoshops.nl.
U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling.

Kan ik een artikel retour sturen?

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product.
Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de vrachtkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen.
U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om dit in overleg met ons te doen. Wij crediteren het aankoopbedrag minus de verzend- en afhandelingskosten zodra wij de producten in goede orde hebben ontvangen.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van de aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

U dient het product compleet met pakbon, goed en degelijk verpakt terug te sturen.

U dient het product terug te sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan SiSto Shops te retourneren.

Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.

U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.

Op aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing. (Dit betreft alle producten met een levertijd langer dan 5 werkdagen - aangegeven op onze site bij het product zelf).

U kunt uw aangekocht product binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel s.v.p. contact op met onze klantenservice telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

Uiteraard kunt u ook met ons chatten, als wij online zijn.

Persoonlijke gegevens