Rockfon Color-all Greys & Blacks / Grijs en Zwart

Rockfon's Grijze en Zwarte Plafondpanelen: Houtskool, Kwik, Zink, Steen, Mastiek, Antraciet, Grind, Gips en IJzer - Stijlvolle Veelzijdigheid en Hoogwaardige PrestatiesAls u op zoek bent naar plafondoplossingen die zowel elegant als functioneel zijn, dan zijn de grijze en zwarte plafondpanelen van Rockfon - houtskool, kwik, zink, steen, mastiek, antraciet, grind, gips en ijzer - de perfecte keuze.

Een palet van grijstinten

Van het diepe en intense houtskool tot het lichte en vermoedende Mercury, Rockfon biedt een divers palet van grijstinten dat bij elke stijl en sfeer uit het verleden. De zachte grijstinten van Zinc, Stone en Mastic bieden een verrassende elegantie, terwijl de donkere tonen van Anthracite en Gravel een opvallend en dramatisch accent toevoegen. Geef bovendien de unieke texturen van gips en ijzer elke ruimte een onderscheidende uitstraling.

Uitmuntende Akoestische Prestaties

Deze plafondpanelen zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook hoogwaardige akoestische prestaties. Ze zijn ontworpen om geluidsoverlast te verminderen en een comfortabele, rustige omgeving te creëren, wat een betere concentratie en productiviteit oplevert.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

De Rockfon grijze en zwarte plafondpanelen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, wat bijdraagt ​​aan hun duurzaamheid en eco-vriendelijkheid. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een duurzame en kostenbesparende oplossing zijn voor uw bouw- of renovatieproject.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

Deze plafondpanelen zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie en onderhoud. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor de installatie snel en efficiënt is. Bovendien zijn ze vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen, waardoor ze hun elegante uitstraling behouden.

Veiligheid en Gezondheid

Net als alle Rockfon-producten, die voldoen aan de houtskool-, kwik-, zink-, steen-, mastiek-, antraciet-, grind-, gips- en ijzeren plafondpanelen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn brandveilig en bevatten geen aanvullende stoffen, waardoor ze bijdragen aan een veilige en gezonde omgeving.

Kortom, de grijze en zwarte plafondpanelen van Rockfon bieden een perfecte combinatie van stijl, prestaties en duurzaamheid. Of u nu een dramatische uitstraling wilt, deze panelen hebben een oplossing die bij uw behoeften verleden. Verhoog de minimale aantrekkingskracht en de functionele waarde van uw ruimtes met de grijze en zwarte plafondpanelen van Rockfon.
Lees meer