Rockfon Cleanspace Pro

Rockfon Cleanspace Pro

Rockfon CleanSpace Pro plafondpanelen zijn een professionele reeks akoestische plafondpanelen die zijn ontworpen voor gebruik in omgevingen waar hygiëne en reinheid essentieel zijn, zoals ziekenhuizen, laboratoria, farmaceutische fabrieken en voedselverwerkende bedrijven.

De plafondpanelen zijn gemaakt van hoogwaardige steenwol en hebben een hoge dichtheid, waardoor ze bestand zijn tegen vocht, schimmel, bacteriën en vuil.
Het gladde, witte oppervlak van de panelen is gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, wat de onderhoudskosten vermindert en de hygiëne verbetert.

Rockfon CleanSpace Pro plafondpanelen hebben uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen, waardoor ze geluidsoverlast in drukke omgevingen verminderen.

De panelen hebben ook een hoge lichtreflectie, waardoor er minder behoefte is aan kunstmatige verlichting en de algehele helderheid van de ruimte wordt verbeterd.

Kortom, Rockfon CleanSpace Pro plafondpanelen zijn de ideale oplossing voor elke omgeving waar hygiëne, reinheid en akoestische prestaties van essentieel belang zijn.

Lees meer