OWA Sandila 70/O

Toon filteropties

3 Items

3 Items

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.

OWA Sandila 70/O

OWA Sandila 70/O is online verkrijgbaar bij Systeemplafondplaat.nl.

Sandila 70/O van OWA is een ongeperforeerde strakke plafondplaat in de kleur wit, op het oppervlakte ziet u een fijne zandkorrel structuur. Deze plafondplaat heeft een uitstekende brandwerendheid en is vochtbestendig, daarnaast is de Sandila plafondplaat tot 55% akoestisch.


Een populaire plafondplaat op Systeemplafondplaat.nl is de OWA Sandila 70/O. Vanwege de strakke uitstraling en goede kwaliteiten is de witte plafondplaat erg gewild.


De goede kwaliteiten van de OWA Sandila 70/O hebben betrekking op geluidabsorptie, vochtbestendigheid, overlangsgeluidsisolatie en brandveiligheid. Zo absorberen de OWA Sandila 70/O plafondplaten tot 55% van het geluid en zijn ze tot 90% vochtbestendig. Brandveilig zijn de ongeperforeerde plafondplaten ook; ze zijn gecategoriseerd in brandklasse A2. Met deze brandklasse zijn de platen praktisch onbrandbaar en verspreidt een brand zich niet verder.


Bovendien isoleren de OWA Sandila 70/O plafondplaten overlangsgeluid tot 30 dB. Aangrenzende ruimtes ondervinden zo geen hinder van een potje voetbal of een luidruchtig gesprek. De OWA Sandila 70/O plafondplaten zijn daardoor uitermate geschikt voor sporthallen, maar ook in winkels of sanitaire ruimtes kunt u de plafondplaten toepassen.


In onze webshop zijn de OWA Sandila 70/O plafondplaten te bestellen in diverse kantafwerkingen en als inleg- of doorzakplaat. Wat u ook zoekt; grote kans dat de OWA Sandila plafondplaten 70/O ook voor uw situatie een uitkomst bieden.