KCS Armstrong Star 600x600 mm doorzak

levertijd 3 - 4 weken
De KCS Armstrong Star 600x600 mm doorzak is een hoogwaardige systeemplafondplaat van Knauf Ceiling Solutions. Het heeft een moduulmaat van 600 x 600 mm en is 15 mm dik. Deze systeemplafondplaat is een doorzakplaat en heeft een sponning rondom, waardoor de plafondplaat iets door het systeem zakt.

Het doorzak 24 mm systeem zorgt voor een strakke afwerking. De witte kleur, gladde oppervlakte en perforaties zorgen ervoor dat deze plafondplaat past in elk interieur. De plafondplaat heeft een geluidsabsorptie van 55% en is gemaakt van hardmineraal materiaal.

Met deze systeem plafondplaat creëer je een warme sfeer in elke ruimte.
Lees meer
U koopt platenplaat geschikt voor
  • 2 jaar garantie op je plafondplaten
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 65,29incl. BTW 79,00

Productbeschrijving

De KCS Armstrong Star 600x600 mm doorzak is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige systeemplafondplaat van Knauf Ceiling Solutions. Dit type plafondplaat heeft een moduulmaat van 600 x 600 mm en is speciaal ontworpen als doorzak 24 mm systeem. De plafondplaat is een doorzakplaat en heeft een sponning rondom, waardoor de plafondplaat iets door het systeem zakt. De dikte van de plafondplaat is 15 mm dik en de kleur is wit, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling in elke ruimte.

Een van de belangrijkste kenmerken van de KCS Armstrong Star 600x600 mm doorzak is de uitstekende geluidsabsorptie van 55%. Dit betekent dat deze systeemplafondplaat uitermate geschikt is voor ruimtes waar een goede akoestiek van belang is, zoals kantoren, vergaderruimtes en klaslokalen. De systeem plafondplaat is gemaakt van hardmineraal, waardoor deze duurzaam en robuust is en jarenlang meegaat.

De KCS Armstrong Star 600x600 mm doorzak is gemakkelijk te installeren en kan worden gebruikt in combinatie met verschillende verlichtingssystemen. De plafondplaat is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De plafondplaat heeft een gladde oppervlakte en is voorzien van perforaties waardoor er een speels karakter aan de plafondplaat wordt afgegeven.

Al met al is de KCS Armstrong Star 600x600 mm doorzak een uitstekende keuze voor elk project waarbij een hoogwaardige systeemplafondplaat nodig is. Of het nu gaat om een ​​kantoor, klaslokaal of restaurant, deze plafondplaat biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Bestel deze plafondplaat vandaag nog en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft!
Lees meer over KCS Armstrong Star 600x600 mm doorzak

Specificaties

Merk plafondplaat
Knauf Ceiling Solutions
Moduulmaat
600 x 600 mm
Aantal m² per pak
5.76 m²
Aantal platen per pak
16 stuks
Type
Doorzak 24 mm systeem
Dikte plafondplaat
15 mm dik
Kleur
Wit
Geluidsabsorptie
55 %
Overlangsgeluid
34 dB
Materiaal
Hardmineraal
Vochtbestendigheid
95 %
Lichtreflectie
88 %
Brandklasse / werendheid
A2
Bezorgservice incl. BTW
79.95
Verzendwijze
Vrachtzending
Levertijd
levertijd 3 - 4 weken

Reviews

Algemeen
Kwaliteit
Prijs
Goede service
Review door
mooie plafondplaten en goede service

1 Item

sistoshops

Deze plafondplaten gaan door het dak