KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg

levertijd 2 - 3 weken
De KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg plafondplaat is een hoogwaardig product van Knauf Ceiling Solutions. Met een moduulmaat van 600 x 600 mm en een dikte van 15 mm, biedt deze plafondplaat een perfecte pasvorm in een 24 mm systeem.

De plafondplaat heeft een strakke witte kleur en is gemaakt van duurzaam hardmineraal materiaal. Naast het verbeteren van de esthetiek van elke ruimte, biedt deze plafondplaat ook een geluidsabsorptie van 20%, wat bijdraagt aan een rustige en comfortabele omgeving.

Met de KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg plafondplaat haal je een stijlvol en functioneel plafond in huis.
Lees meer
U koopt platenplaat geschikt voor
  • 2 jaar garantie op je plafondplaten
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 65,29incl. BTW 79,00

Productbeschrijving

De KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg is de perfecte systeemplafondplaat voor jouw ruimte. Met een moduulmaat van 600 x 600 mm past deze plafondplaat perfect in elke standaard plafondraster.

Deze systeem plafondplaat is gemaakt door Knauf Ceiling Solutions, een gerenommeerd merk op het gebied van plafondoplossingen. Met hun jarenlange ervaring en expertise ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct.

De KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg is ontworpen voor het 24 mm systeem, wat betekent dat hij gemakkelijk te installeren is. Met een dikte van 15 mm is deze systeemplafondplaat stevig en duurzaam, waardoor hij lang meegaat.

De kleur van deze plafondplaat is wit, wat zorgt voor een frisse en heldere uitstraling. Of je nu een kantoor, een winkel of een restaurant hebt, deze plafondplaat past perfect bij elke interieurstijl.

Naast het esthetische aspect heeft de KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg ook een praktisch voordeel. Met een geluidsabsorptie van 20% helpt deze plafondplaat om echo's en geluidsoverlast te verminderen, waardoor de akoestiek in de ruimte verbetert.

Deze systeem plafondplaat is gemaakt van hardmineraal, wat zorgt voor een robuuste en duurzame afwerking. Hij is bestand tegen vuil, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is en zijn kwaliteit behoudt.

Kortom, de KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg is de ideale keuze voor een stijlvolle en functionele plafondoplossing. Bestel hem vandaag nog en geef jouw ruimte een warme en uitnodigende uitstraling.
Lees meer over KCS Armstrong Plain 600x600 mm inleg

Specificaties

Merk plafondplaat
Knauf Ceiling Solutions
Moduulmaat
600 x 600 mm
Aantal m² per pak
5.76 m²
Aantal platen per pak
16 stuks
Type
Inleg 24 mm systeem
Dikte plafondplaat
15 mm dik
Kleur
Wit
Geluidsabsorptie
20 %
Overlangsgeluid
34 dB
Materiaal
Hardmineraal
Vochtbestendigheid
95 %
Lichtreflectie
88 %
Brandklasse / werendheid
A2
Bezorgservice incl. BTW
79.95
Verzendwijze
Vrachtzending
Levertijd
levertijd 2 - 3 weken

Reviews

Algemeen
Kwaliteit
Prijs
plain
Review door
Mooie plafondplaten die een goede lichtreflectie hebben zonder gaatjes en structuurtjes

1 Item

sistoshops

Deze plafondplaten gaan door het dak