• Specialist in plafondplaten
  • Gratis in NL v/a € 895.00
  • 24-uurs levering
  • Eenvoudig te monteren
  • Klantenservice van 9:00-17:00

Nieuw in het assortiment! Rockfon Blanka

Nieuw in het assortiment! Rockfon Blanka

Nieuw! Rockfon Blanka,

 


De nieuwe plafondplaat van de fabrikant Rockfon met een spierwit oppervlak!

 

Een nieuwe ervaring doordat deze extreem witte plafondplaten de gehele ruimte een andere uitstraling geven! Witte plafondplaten bestaan uiteraard al heel lang, maar Rockfon heeft met haar nieuwste assortimentsuitbreiding Rockfon Blanka. De witste systeemplafondplaat ooit weten te produceren.

 

Lichtreflectie

Door de plafondplaat te voorzien van een vernieuwd mineraalvlies is deze plaat extreem wit en bovendien zeer mat. Een wittere plafondplaat bestaat gewoon niet! Dankzij het extreem witte en uiterst matte mineraalvlies ontstaat er een plafondplaat met een zeer hoge lichtreflectie. Waardoor er tot 87% meer licht ontstaat in elke ruimte! In vergelijking met een betonnen plafond zorgt dit voor een energiebesparing tot 25%! Bovendien wordt het licht regelmatig verspreidt in de ruimte doordat de Rockfon Blanka een lichtdiffusie heeft van 99%!. Een gelijkmatige licht verdeling door de gehele ruimte zorgt voor een optimale sfeer en zorgt voor meer rust in de ruimte.

Rockfon Blanka is eenvoudig te monteren en zeer duurzaam! Rockfon Blanka is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar in onze webshop

Een ander belangrijk aspect van de Rockfon Blanka plafondplaten serie is het gelijkmatige oppervlak. Plafondpanelen worden altijd in slechts één legrichting geplaatst in een systeemplafond, aangezien er anders oneffenheden ontstaan in het oppervlak. Door de vernieuwde afwerking van Rockfon Blanka, hebben deze plafondplaten geen legrichting. Hierdoor is de installatie van de plafondplaten vele malen sneller en blijft er bovendien minder afval over. Een kostenbesparende plafondplaat wanneer het op de plaatsing aan komt! De vernieuwde oppervlaktestructuur van de Rockfon Blanka is zeer duurzaam, en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of spons. Rockfon Blanka is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, u kunt de diverse uitvoeringen bekijken en kopen in onze webshop systeemplafondplaat.nl

Rockfon Blanka plafondplaten zijn antistatisch, waardoor deze geen stof aantrekken maar juist stofbestendig zijn.

Dit type plafondplaat is verkrijgbaar in diverse afmetingen, diktes en uitvoeringen. Zowel ten behoeve van een 24 mm systeem (inleg en doorzak), een 15 mm systeem (inleg en microlook), als ook bandraster of verdekt uitneembare plafondplaten. Tevens is de Rockfon Blanka plafondplaten serie uitgebreid met diverse dB-platen voor betere overlangsgeluidsisolatie te weten; 35 dB, 40 dB, 42 dB of 44 dB.

Rockfon heeft naast dit alles ook een speciale plaat ontwikkelt; Rockfon Blanka Activity, welke uitermate geschikt is voor klaslokalen en grote kantoren. In grote ruimtes is vaak het geluidsniveau hoog door de aanwezigheid van veel mensen. Echter is het zeer belangrijk dat de verstaanbaarheid goed is. Deze plafondplaat is hier speciaal voor ontwikkelt en zal dus in grote ruimten voor een optimale geluidsabsorptie en tegelijkertijd verstaanbaarheid zorgen. De Rockfon Blanka plafondplaat is geschikt voor kantoren, winkels, sportscholen en musea.

Bestel Rockfon Blanka nu in onze webshop systeemplafondplaat.nl en ervaar de positieve eigenschappen van deze plafondplaat!