Plafondplaten voor de badkamer

p_l_plafondplaten_voor_de_badkamer.jpg

Heeft u een systeemplafond of wilt u een systeemplafond in de badkamer? Dan bent u bij ons op het juiste adres, het is namelijk erg belangrijk om de juiste plafondplaat te kiezen.

 

Plafondplaten voor een badkamer zijn speciale plafondplaten die tegen hoge luchtvochtigheid kunnen. Deze plafondplaten zijn geschikt en bestand tegen een luchtvochtigheid van wel 95% tot 100%, precies wat u nodig heeft voor uw badkamer. 

 

Wij hebben voor de badkamer de gipsvinyl plafondplaten met een standaard afmeting van 600x600x9.5 mm en 600x1200x9.5 mm. Dit is een gipsplaat die voorzien is van een vinylbehang waardoor deze geschikt is voor natte ruimtes. Ook het schoonmaken van de gipsvinyl plafondplaat is snel en eenvoudig, u hoeft de gipsvinyl plafondplaat alleen af te nemen met een natte doek.

 

De gipsvinyl plafondplaten zijn standaard leverbaar in de kleuren wit en zwart. Ook is het mogelijk om een ander merk plafondplaat te kiezen, wij hebben meerdere plafondplaten beschikbaar die geschikt zijn voor in de badkamer. Bestel nu door op deze link te klikken, snel en eenvoudig uw gipsvinyl plafondplaten in onze webshop. 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met ons op