• Specialist in plafondplaten
  • Gratis in NL v/a € 895.00
  • 24-uurs levering
  • Eenvoudig te monteren
  • Klantenservice van 9:00-17:00

Goedkope plafondplaten kopen

Goedkope plafondplaten kopen

Plafondplaten vervangen

Het vervangen van uw oude plafondplaten kan een behoorlijke uitgave zijn. Maar u kunt natuurlijk ook een goedkopere plafondplaat aanschaffen in dezelfde afmeting die prima past in uw huidige systeem.


De aanschaf van een goedkopere plafondplaat wil niet zeggen dat het een kwalitatieve slechte plafondplaat is qua eigenschappen.

Er zijn tegenwoordig veel leveranciers die een plafondplaat van redelijke kwaliteit op de markt zetten voor een relatief lage prijs.
De plafondplaten zijn vaak iets dunner en hebben iets minder goede kwaliteiten.

 

Tip:

Voor het vervangen van plafondplaten in uw huidige systeem/raster is het belangrijk om de juiste maatvoering van de plafondplaat te bepalen en hoe breed het zichtbare systeem/raster is waar de plafondplaat in ligt. Dit kan 15 mm of 24 mm zijn. Als u een winkel heeft en u verkoopt bijvoorbeeld kleding dan heeft u veel van de goede eigenschappen niet eens nodig.

Waarom duur betalen als u ook goedkoper uit kunt!

Goedkope Armstrong plafondplaten

Van het merk Armstrong hebben wij verschillende goedkope plafondplaten voor in een systeemplafond. U kunt hierbij denken aan de

Armstrong Tatra30 en de Armstrong Feria

 

Deze verschillende uitvoeringen plafondplaten hebben wij ruimschoots op voorraad en zijn daardoor snel leverbaar.
Bestel de Armstrong plafondplaten online en ontvang ze binnen 24 uur in huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkope Rockfon plafondplaten

Van de fabrikant Rockfon is de Rockfon Lithos de meest verkochte plafondplaat en leverbaar in de afmeting 600x600 mm en 600x1200 mm.

De Rockfon Lithos is één van de goedkoopste plafondplaten van Rockfon, omdat de Rockfon Lithos slechts een plaatdikte heeft van 15 mm t.o.v. bijvoorbeeld de Rockfon Fibral wit die verkrijgbaar is in een dikte van 20 mm.

Voor het toepassen voor in een kledingwinkel kunt u prima volstaan met de Rockfon Lithos. Deze plafondplaat heeft een geluidsabsorberende waarde van maar liefst 80%. Dit betekent dat de Rockfon Lithos van al het geproduceerde geluid in de winkel maar liefst 80% absorbeert. Dit is hoog voor een relatief goedkope Rockfon plafondplaat. 

 

Rockfon Lithos bestellen

 

 

 

 

Rockfon Pacific

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de Rockfon Lithos is er ook een andere goedkope plafondplaat leverbaar. Dit is de Rockfon Pacific. De Rockfon Pacific is ook een steenwolplaat die voorzien is van een strakke witte akoestische mineraalvlies. De Rockfon Pacific is 12 mm dik en goed toepasbaar ter vervanging van uw systeemplafondplaten in uw huidige systeemplafond. Rockfon Pacific is bij ons leverbaar in 600x600 mm en 600x1200 mm inleg.

 

Rockfon Pacific bestellen