Armstrong Perla dB

Toon filteropties

1 Item

1 Item

Heeft u toch nog vragen?

Jolanda staat voor u klaar!

ma t/m vrij (9.00-17.00 uur)

Altijd binnen 1 uur antwoord.Armstrong Perla dB planks


De Armstrong Perla dB plafondplaten onderscheiden zich van de rest door de uitstekende akoestische kwaliteiten. Ze absorberen tot wel 95% geluid in een ruimte en zorgen dat omliggende ruimtes geen geluidsoverlast ondervinden. De witte, hardminerale plafondplaten zijn namelijk uitgerust met een minimale overlangsgeluidsisolatie van 25 dB. Ondanks de 19 mm dikte blijven gesprekken zo binnen vier muren en een systeemplafond. Dit maken de plafondplaten uitermate geschikt voor kantoren en vergaderzalen.


Naast perfecte geluidsabsorberende eigenschappen beschikken de Armstrong Perla dB plafondplaten over andere goede kenmerken. De Armstrong Perla dB hebben geen filterwerking en bieden tot 30 minuten weerstand tegen brand onder beton. Het voordeel van het ontbreken van filterwerking is dat de plafondplaat langer wit blijft. Zo kunt u langer van een stralend wit systeemplafond genieten.


De kwaliteit van de Armstrong Perla dB plafondplaten is zo hoog dat de fabrikant bij aankoop 15 jaar productgarantie meegeeft. U bent daardoor voor een lange tijd verzekerd van een mooi en strak systeemplafond.


De Armstrong Perla dB met artikelcode BP3094M4 kunt u in onze webshop kopen in de uitvoering SL2= verdekt uitneembaar in de afmetingen 300x1500 mm en 300x1800 mm. Uw online aankoop wordt vervolgens binnen 1 of 2 weken bij u afgeleverd.


Bij systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig online de Armstrong Perla dB planks.

Dit zijn plafondplaten met een strak afgewerkt vlies wat ervoor zorgt dat u een trendy plafond creert, ideaal voor de moderne werk- en leeromgeving. Door de hoge geluidsabsorptie is iedereen goed verstaanbaar, en zorgt de Armstrong Perla dB planks voor discretie daar waar nodig.

Bestel nu online in onze webshop en betaal bij ons altijd in een veilige omgeving.