AMF Laguna

Bij Systeemplafondplaat.nl koopt u eenvoudig online AMF Laguna plafondplaten.

AMF Laguna is ook bekend onder de naam AMF Thermatex Laguna. Deze plafondplaat kenmerkt zich door een fijne onregelmatige structuur die lijkt op parelende waterdruppels.

Koop nu snel en eenvoudig online in onze webshop.

6 artikel(en)

6 artikel(en)AMF Thermatex Laguna


De AMF Laguna plafondplaten zijn uniek in hun soort door de fijne en onregelmatige oppervlaktestructuur. Zo lijkt het alsof er parelende waterdruppels in het systeemplafond zitten en krijgt de ruimte een frisse en moderne uitstraling.


De 15 mm dikke AMF Laguna plafondplaten zijn verkrijgbaar met of zonder perforaties. De geperforeerde versie van de AMF Laguna plafondplaten beschikt over diverse uitstekende eigenschappen. Zo zijn de plafondplaten tot 90% bestand tegen luchtvochtigheid, wordt 10% van het geluid in een ruimte geabsorbeerd en zijn de platen eenvoudig te reinigen met een droge doek.


De geperforeerde AMF Laguna plafondplaten, maar ook de ongeperforeerde uitvoering, koopt u gemakkelijk online in onze webshop. In de webshop kunt u kiezen voor inleg- of doorzak plafondplaten. Zo heeft u een ruime keus. De AMF Laguna plafondplaten zijn in veel situaties een geschikte oplossing.